Есть ответ 👍

You work for the Healthy Eating Society and you have been asked to report on a new health food takeaway, commenting on its good and bad points and assessing whether it would

294
494
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Доклад:
To: Healthy Eating Society members
From: Kim Brown, member
Subject: New health food takeaway in town
Date: 15th February
Introduction
The aim of this report is to comment on the good and bad points of the new health food takeaway on Bridge Street in Upton and assess its suitability for members of the Healthy Eating Society.
Food
The food is delicious and tasty. On the menu people can find a wide range of dishes from cereals to vegetarian soups. All products are fresh and healthy, besides, dishes are balanced and contain neccessary vitamins, proteins, fats and carbohydrates.
Prices
The prices are a bit expensive, but the quality of the food is worth money.
Conclusion
All in all, it is the perfect place for those who care about nutrition, but don't have enough time on it. The prices are expensive, but nevertheless are reasonable.
Перевод доклада:
Кому: Членам общества Здорового питания
От: Ким Браун, член общества
Тема: Новый ресторан здоровой пищи на вынос в городе
Дата: 15 Февраля
Введение
Целью данного доклада является прокомментировать хорошие и плохие моменты нового ресторана здоровой пищи на вынос на Бридж-стрит в Аптоне и оценить его пригодность для членов общества здорового питания.
Еда
Еда вкусная. В меню люди могут найти широкое разнообразие блюд: от каш до вегетарианских супов. Все продукты свежие и полезные, кроме того, блюда сбалансированы и содержит необходимые витамины, белки, жиры и углеводы.
Цены
Цены немного дорогие, но качество еды стоит денег.
Вывод
В конце концов, это идеальное место для тех, кто заботится о питании, но не имеет достаточно денег на это. Цены дорогие, но тем не менее, разумные.

анр «Маленький принц» – філософська алегорична казка-притча Елементи казки: незвичний сюжет, персоніфікація рослин, тварин (Лис, Троянда, Змія) Елементи притчі: багато алегорій (баобаби, вода), подаються морально-філософські роздуми письменника Повчальні моменти: твір містить філософські роздуми про сенс життя людини. Письменник прагне переконати людей, що головне — це їхні душі, відношення до матеріальних та моральних цінностей. Треба любити життя, людей і ти будеш щасливим

Тема – подорож Маленького принца Ідея – треба любити життя, людей і ти будеш щасливим. Головні герої – маленький принц, льотчик, лис, король, честолюбець, пияк, ділок, ліхтарник, географ Сюжет «Маленький принц» «Маленький принц» — казка про льотчика, який опинився в африканській пустелі Сахара внаслідок аварії літака. Тут чоловік зустрів маленького принца, у якого була своя планета завбільшки з будинок і якому не вистачало друга. Подорожуючи від астероїда до астероїда, маленький принц знайомиться з їх досить дивними мешканцями. Але головна зустріч у нього відбулася на Землі — він познайомився з мудрим лисом, який відкрив йому таємницю дружби й любові. Проблематика — сенсу буття, дружби, кохання, відповідальності, влади; честолюбства; пияцтва; ділової людини; почуття відповідальності; черствої душі.

Гуманістичний зміст твору: твір пройнятий любов’ю до людини, прагненням достукатися до її душі, сколихнути, змусити замислитися й очиститися від усього нещирого й непотрібного, повернути втрачену дитячу щирість, чистоту, безпосередність. Центральний конфлікт казки – зіткнення двох систем цінностей, справжніх і фальшивих, духовних і химерних. Принцип побудови – мандрівки та діалоги Маленького принца, які стали діалогами душі людини і самим собою. Образ Маленького принца Маленький принц втілив у казці людські якості, які надали сенс людському життю. У нього добре серце, розумний погляд на світ. Малюк працелюбний, стійкий у своїх симпатіях. Він не мав агресивних чи жадібних прагнень. Він ще не зіпсований світом ділків та честолюбців. Маленький принц – ідеал, романтична мрія, яка ще не загинула в світі. І світ багатий саме завдяки їй. Час від часу мрія оволодівала людьми. І тоді знову з’явився на нашій планеті Маленький принц. У фіналі казки появився мотив смерті. До цієї теми Екзюпері підійшов зі своєї точки зору. “Смерть неминуча, – розмірковував Маленький принц. – Та чи можна вважати, що смерть позбавляє життя змісту?” Маленький принц так не думав. Він змусив людину примиритися з неминучістю смерті і запевнив, що інакше йому не повернутися на свою планету. Казка закінчилася сумно, проте вона лишила не тільки сум, а прагнення до світлого, красивого, щоб у “дорослих” людей, у буденній метушні, дріб’язкових клопотах не відмирали щедрість і щирість душі, не згасло чисте бачення світу, не притупилося почуття відповідальності за тих, кого ми “приручаємо”

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS