Есть ответ 👍

Выявите различия в размещении центров деревообработки, целлюлозно-бумажной промышленности и лесохимии

156
203
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Деревообработка: сырье, потребитель. Если сырье далеко, то лучше возить по ж/д, т.к. мебель например, перевозить сложно. Целлюлозно-бумажная промышленность; вода, сырье, дешевое электричество.
Лесохимия: сырье, потребитель. Перевозить химию рискованно. Главное близость потребителя.

Розвиток інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ) має значний вплив на глобалізацію, оскільки дозволяє людям з усього світу зв'язуватися один з одним та пересуватися з однієї точки світу в іншу швидше, легше і дешевше, ніж коли-небудь раніше.

Особливо важливі в інформаційній епоці є такі аспекти ІКТ, як інтернет та мобільні телефони, які дозволяють людям отримувати інформацію та спілкуватися миттєво, передавати гроші, проводити відеоконференції на великій відстані, знайомитися з новими людьми і знаходити нові можливості.

Так, завдяки інтернету і соціальним медіа глобальне спілкування стало можливим, що дозволяє людям спілкуватися, обговорювати проблеми та шукати рішення спільних проблем. Компанії можуть також глобалізуватися, використовуючи ІКТ, через здатність продавати свої товари і послуги через Інтернет, знайомитися з новими ринками та партнерами, проводити онлайн зустрічі та конференції з партнерами.

За до мобільних пристроїв, таких як смартфони і планшети, люди також можуть спілкуватися між собою та отримувати необхідну інформацію відразу, що дозволяє їм бути більш підключеними до світу та більш вільними від прив'язаності до певного місця чи регіону.

Таким чином, ІКТ стали ключовим фактором в глобалізації, допомагаючи людям та компаніям з віддалених регіонів знаходити точки з'єднання та співпрацювати для спільної реалізації цілей.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS