Есть ответ 👍

Определи с помощью словаря лексические значения выделенных слов. Выпиши эти слова. Рядом запиши, какого цвета данные краски. Коробка с красками

233
366
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


ответ к заданию по русскому языку
 Определи с помощью словаря лексические значения вы


Про період від 12-річного віку Ісуса й до початку Його служіння – до перших проповідей Ісуса Христа серед людей в Юдеї, Єрусалимі (Ів. 1 – 4), Галілеї (Лк. 4. 14) у чотирьох Святих Євангеліях відомостей немає. З них лише відомо, що Ісус в цей період працював вдома у Назареті зі Своїм батьком Йосипом та продовжував батьківську справу, аж до 30-річного віку. Продовжувати ремесло батьків було традицією у ці часи. І це так.

Однак, ви можете знайти багато книжок, що за цей час Ісус подорожував – перебував, навчався і Сам навчав людей у Індії, в Тибеті й Західній Індії, в Персії, в Ассирії, в Греції, в Єгипті, у Олександрії радився із семи мудрецями світу. Про це пише Леві Х. Доулінг, що жив у 1844–1911 роках у США. Про це є також науково-публіцистичні публікації.

Ви можете віднайти географічні мапи, де зазначений орієнтовний маршрут Ісуса Христа під час подорожей на Схід. Цей маршрут узагальнено з різних книжок виглядає так.

А. Подорож на Схід: 1) Israel: Jerusalem; 2) Syria: Damascus – Palmyra; 3) Iraq: Baghdad; 4) Persia (Iran): Rhagae; 5) Turkmenia: Silk road; 6) Afghanistan: Bactra – Kabul – Knyber pass; 7) Pakistan: Rawalpindi – Lahore; 8) India: Punjab states – Rajputana states: Palitana – Ujjain; Orissa states – Juggernaut; Rajagriha – Benares; 9) Nepal: Kapilavastu; 10) Himalayas; 11) China: Tibet; 12) Lhasa.

Б. Зворотній шлях: 1) Lhasa; 2) China: Tibet; 4) India, Ladakh: Himis – Tikse – Leh – Spituk – Alchi – Lamayuri: Mulbekh – Katgil – Dras – Sonafharg; 3) Jammu and Kashmir; 4) Himalayas montan; 5) India: Srinagar; 6) Pakistan: Lahore – Rawalpindi; 7) Knyber pass; 8) Afghanistan: Kabul – Kandahar – Farah; 9) Persia (Iran): Persepolis – Susa; 10) Iraq: Seleucia; 11) Syria: Palmyra – Damascus; 12) Israel: Jerusalem.

Інші вважають, що Ісус Христос зробив дві подорожі на Схід. Перша подорож буцімто пролягала через Індію, Непал, Тибет, Західну Індію, Персію, Ассирію. Друга подорож Ісуса Христа буцімто була у Грецію та Єгипет з поверненням у Назарет. Під час цих подорожей Ісус, як Син Божий, в основному навчав людей. Адже Ісус говорив устами Бога Отця. Навчатися Самому і набиратися житейської мудрості йому приходилося менше, бо все це Йому було знайоме від народження.

Коли Вам попадуть до рук такі псевдорелігійні книжки, то Ви зможете прочитати і таку не підтверджену версію. Коли Ісусові наближалося тринадцять років, то за тодішньою традицією, кожний ізраїльтянин повинен був вибрати собі наречену, заручитися, щоб вступити у шлюб. Ісус жив у вкрай бідній сім’ї. В Їхньому домі було все дуже скромно й убого. Його батько Йосип та Він важкою теслярською працею заробляли Собі на хліб. І незважаючи на бідність, вже після 12 років дім Ісуса з Назарету почали відвідувати вельми багаті й знатні люди, які бажали бачити своїм зятем молодого Ісуса, Який вже тоді прославився Своїм неперевершеним розумом, Своєю надзвичайною мудрістю, Своїми життєвими і повчальними проповідями в ім’я Всемогутнього Бога. Ось чому Ісус таємно без відома батьків залишив батьківський дім, пішов у Єрусалим, а звідти разом з купцями направився у зазначену вище подорож на Схід.

Треба відзначити, що це пояснення дуже надумане, приземлене і гіперматеріалізоване. Воно не має жодних підстав, адже Ісус з Його винятковою мудрістю і незрівнянним розумом легко міг би знайти вихід із цієї ситуації. Врешті решт Ісус Христос, як Бог, легко міг би призупинити чи попередити ці так звані походи для заручин. Тому викладене вище пояснення псевдонауковців не серйозне і надумане.

.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS