Есть ответ 👍

Изобразите два пересекающихся отрезка AN и РК, обозначьте точку их пересечения буквой О. Найдите: 1) длины получившихся отрезков; 2) расстояния между точками Аи Р, А и К, N и К, N и Р.

214
240
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Изобразите два пересекающихся отрезка AN и РК, обозначьте точку их пересечения буквой О. Найдите:
Изобразите два пересекающихся отрезка AN и РК, обо


ответ:Кожна людина хоче бути кращим, розумнішим, багатішим. Це зрозуміло, що люди прагнуть бути вище. Герой комедії Мольєра теж поставив собі за мету стати не міщанином, а дворянином, а разом з тим стати знатним, освідченим, мати великі знайомства. Його комічність у тому, що він бажав всього цього за декілька днів.

Звісно, у цьому прагненні є і добра мета – він хоче, щоб його донька жила краще, ніж він. Його проблемою є те, що він не навчився відрязняти справжнє від напускного, і помиляється, коли приймає авантюриста за добру людину. Також він відштовхує

нареченого своєї доньки, аргументуючи це тим, що він не дворянин, і не дозволить доньці з ним зустрічатись.

Головна ідея Мольєра у тому, що людина може прикрасити любе місце своєю присутністю, але ніяк не місце людину. Мольєр вміло зображує героїв не як набір героїв, а як справжніх людей без прикрас, у котрих є свої плюси і мінуси.

Головним мінусом теперішніх людей є те, що вони прагнуть здобути слави, грошей, признання, коли самі нічого з себе не представляють. Можливо, це є наслідком виховання, а можливо сучасний темп життя не дозволяє бути будним та не мати жодного статусу.

Дивлячись сучасні

ЗМІ люди розуміють, що жити можуть добре тільки ті, у кого є гроші або якийсь чин. Дуже часто такі люди вірять усім, хто їм хоче до навіть якщо людина звертається з поганими намірами. Ще однією проблемою є те, що заради слави та грошей такі люди «йдуть по головам», забуваючи про рідних, близьких, про мораль та поняття людських відносин.

Люди, які прагнуть усіма силами заполучити те, що їм не належить як правило вдягають маску, щоб здаватися кращими ніж вони є насправді. Але реальність світу така, що довго прикриватися неможливо, і колись всі «карти» вскриються. А це боляче вдарить як по самій людині, так і по тим, хто знаходиться поруч. Коли людина зрозуміє, що це все не його, а рідні та близькі вже відвернулись від нього.

Комедію Мольєра не можна назвати застарілою, тому що вона показую людям все те, що може статися, якщо бажання не сходиться з можливостями.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS