Есть ответ 👍

На основі тексту підручника заповніть пропуски у реченнях: нього будували...- 2. Які зміни відбулися у землеробстві у XVIII столітті? 3. Які міста були засновані у XVIII столітті?

253
478
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


2.    yXVIII столітті селяни розпочали вирощувати нові сільсько господарські рослини, зокрема картоплю, яку раніше називали «земляні яблука», а також соняшник. Значну роль у селянських господарствах відігравало утримування великої рогатоїхудоби, свиней, овець, коней, домашньої птиці. Також у селах можна було зустріти і майстерні ремісників, що виготовляли вироби для міс цевого вжитку.
3.    На Правобережній і Західній Україні збереглося багато міст і містечок, заснованих ще у княж і часи: Львів, Кам'янець-Подільський, Луцьк та ін. Вони залишалися важливими центра ми суспільного життя навколишніх земель. Наприкінці XVIII
Одеса, Маріуполь, Херсон, що засновувалися як зручні порти для морської торгівлі.
4.    Нове явище у XVIII столітті — поява підприємств, які виготов ляли полотно, панчохи, екіпаж і, фаянсовий і порцеляновий посуд. У містах будували великі кам 'яні будинки, в яких жили не лише найбагатші землевласники, а й найвпливовіші купці та власники підприємств, представники влади. Міста від початку свого існування приваблювали людей різних соціальних верств, а також іноземців. Населення міст було «стро катим», багатомовним і різнокультурним.
5.    Тобто міста населяли представники різних культур, народностей.
6.    Населення міст було різноманітним тому що їх населяли різні прошарки населення, різні народності тощо.

5 активных: кувырок, упражнения со скакалкой,с мячом, шпагаты, и прыжки через козла.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS