Есть ответ 👍

Н. Дензин предложил общую схему анализа и описания «историй жизни». Соотнесите шаги с их содержанием шаг 1 < отберите исследовательские проблемы

288
407
Посмотреть ответы 1

Ответы на вопрос:


Вільям Шекспір ​​написав трагедію "Ромео і Джульєтта" кілька століть назад, але ця історія трагічного кохання залишається актуальною і на сьогоднішній день.  

Основою трагедії "Ромео і Джульєтта" є безперервна боротьба старого, яке не хоче йти, і нового, яке в підсумку переможе. Вічна війна між двома сім'ями Капулетті і Монтеккі, яка якщо спочатку і мала причину, то з часом вона забулася. Самі сім'ї начебто захищають свою честь і не збираються припиняти багаторічні чвари і від цього страждають всі жителі Верони.  

Але все ж, головним в цій трагедії є любов Ромео і Джульєтти. Любов, яка здатна припинити ці безглузді розборки між Монтеккі і Капулетті. Хлопець і дівчина з цих сімей полюбили один одного. Автор дуже красиво зобразив розвиток їх почуттів.  

Ромео і Джульєтта ще занадто молоді, їх серця чисті, вони знаходять в кожному дні щось прекрасне, а зустрівши один одного, ще й відчувають почуття неймовірного щастя. Почуття, які відчувають головні герої, йдуть в розріз з встановленими правилами їх батьків. Адже боротьба, яка тривала між їхніми родинами, не може так тривати. Не дивлячись, на те, що герої молоді та здавалося б наївні, але вони з самого початку розуміють, що їх любов закінчитися сумно. Це видно в кожній розмові між Ромео і Джульєттою.  

Головні герої борються за право самим вибирати, кого любити, але їх оточує жорстока ворожнеча. Через це Джульєтта, випивши зілля сну, після береться за зброю, адже Ромео, думаючи, що вона мертва і сам помирає. А вона без нього не уявляє своє життя і вмирає. Джульєтта тільки почала пізнавати почуття любові, але полюбити вдруге вона не зможе і єдиний померти разом зі своїм коханим.  

Любов між ними тривала менше тижня, але вона протистояла застарілим поглядам їх сімей. Саме смерть дітей, нарешті змогла помирити Капулетті і Монтеккі. Тільки втративши щось настільки важливе, сім'ї розуміють, що через них загинуло їхнє майбутнє. У смерті Ромео і Джульєтти з'являється така мораль: почуття людей є набагато важливіше, ніж давні станові забобони.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS