Есть ответ 👍

Які риси характеру споріднюють героїв вірша Ірини Жиленко та старого гнома з казки Топеліуса?

282
392
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Риса характеру

«Вечір гномів»

«Казка про старого гнома»

Доброта

«дуже добрий то народик»

«був добрий домовик»

Доброзичливість

«Лиш сипнуть в шибки віконні —

дітям сняться сни казкові»

малого Матса «витяг із підземелля»

Примхливі

«добре вихований гном

мусить буть буркотуном»

«мав свої примхи»

Вправні

«шастають ночами…носять конфетті»

«за одну ніч у замку все було готове»


о, я теж таке писала в школі.

Образ Конрада в повісті "Конрад, або Дитина з бляшанки" Крістіни Нестлінгер є надзвичайно вражаючим і запам'ятовується своєю незвичністю та сильним внутрішнім світом.

Починаючи з його зовнішності - Конрад є хлопчиком, який прийшов у світ замість традиційного новонародженого дитини. Він був створений як істота з бляшанки, з механізмами всередині його тіла. Це надає йому несподіваної фізичної міцності та незвичайності. Проте, незважаючи на його механічну природу, Конрад є вразливим хлопчиком зі своїми емоціями та почуттями.

Одне з найбільш вражаючих рис образу Конрада - це його надзвичайна розумова спроможність та любов до навчання. Він надзвичайно швидко навчається, сприймає нову інформацію та розуміє складні поняття. Його інтелект виходить далеко за межі звичайних дитячих здібностей. Це вражає не лише оточуючих героїв, але і читачів, які бачать в ньому потенціал і необмежені можливості.

Окрім інтелекту, Конрад вражає своєю незламною волею та мужністю. Незважаючи на свою неординарність та неприйнятність для деяких людей, він не здається і не втрачає віру в себе. Він ставить перед собою завдання, розв'язує складні проблеми та прагне досягти своїх мрій. Його наполеглива праця та впевненість в собі надихають читачів і свідчать про його непохитну внутрішню силу.

Важливо відзначити, що Конрад, не зважаючи на свою механічну природу, виявляє людськість і емоційну глибину. Він почуває радість, сум і кохання, проявляючи свою внутрішню сутність, незалежно від свого фізичного походження. Його спроможність любити та бути любленим надає йому справжню людськість, яка залишає незабутнє враження на читача.

У підсумку, образ Конрада в повісті "Конрад, або Дитина з бляшанки" вразливий, розумний, мужній та людський. Він втілює неординарність, волю до самовираження та бажання досягти своїх мрій, незважаючи на перешкоди. Його унікальність і внутрішня сила надихають читачів і нагадують, що навіть незвичайність може бути джерелом сили та величі.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS