Есть ответ 👍

Подбери удобную для выполнения каждого задания фигуру и раскрась: одну третью часть фигуры жёлтым цветом, одну восьмую — зелёным

185
495
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


решение к заданию по математике
 Подбери удобную для выполнения каждого задания фиг


На вулиці:

Будь ввічливим та привітним у спілкуванні з людьми. Така поведінка викликає позитивне відношення до тебе серед оточуючих.

Тримайся подалі від незнайомих людей, які поводять себе не добре, уникай будь-яких розмов із ними. Намагайся не відповідати на грубість і нахабство тим же. Краще промовчати або зробити влучне зауваження про невихованість грубіяна.

Не грайся на вулиці допізна.

Ніколи не йди гуляти на вулицю, не повідомивши батьків чи інших близьких тобі людей про те, куди ти ідеш і з ким.

Якщо ти загубив батьків у незнайомому місці, стій там, де ти загубився. Якщо ти не можеш їх знайти, звернись про до до міліціонера чи інших дорослих.

Якщо ти відчуваєш, що хтось переслідує тебе, намагайся скритися від нього, але не заходь у безлюдні місця.

Ніколи не погоджуйся йти з незнайомими людьми до чужого під’їзду, підвалу або інших безлюдних місць.

Намагайся не показувати на вулиці серед великої кількості людей свої дорогі речі (мобільний телефон, гроші, інші коштовності).

У ситуації, коли фізично сильніші за вас незнайомі люди вимагають у вас гроші або речі - віддайте їм те, що вони хочуть, при цьому постарайтеся їх запам'ятати й відразу ж повідомите про те, що трапилося міліцію, за телефоном 02 або безпосередньо першому співробітникові міліції, якого ви зустрінете.

Пам’ятайте, що головне в подібній ситуації - зберегти своє життя й здоров'я.

Перш ніж прийняти від друзів або знайомих за відсвяткувати день народження або інші свята обов'язково поцікавтеся хто ще за , де точно буде відбуватися святкування й обов'язково про це повідомте своїм батькам.

Ніколи не приймайте пропозиції від незнайомих людей сходити в кіно, кафе, бар або покататися на машині.

Не приймайте від незнайомих людей пропозицій знятися в рекламному ролику, надати до в устрої на роботу або навчання. Про всі подібні пропозиції обов'язково розповідайте своїм батькам.

Не розповідайте незнайомим людям де живете, хто ваші батьки, як ваше прізвище.

Про всі дивні зустрічі, подарунки і пропозиції незнайомих людей обов'язково й негайно повідомляйте своїм батькам або вчителям.

Пам’ятайте, що говорити ласкаві слова, обіймати, цілувати, дарувати подарунки й пригощати насолодами можуть тільки дуже близькі люди.

Якщо біля тебе зупиняється авто і незнайома людина звертається з якимось проханням, головне – не підходь надто близько до машини. Якщо запитання тобі здаються сумнівними, то ввічливо скажи незнайомцю, що ти поспішаєш; ні в якому разі не сідай до машини, що б тобі не пропонували.

Не приймайте подарунків й особливо любих видів частувань від незнайомців: цукерок та інших кондитерських виробів, жувальних гумок, соків та інших солодких напоїв, у яких можуть знаходитися отрута та психотропні речовини.

Якщо ти бачиш на вулиці, у транспорті коробку, сумку, згорток, пакет – не чіпай їх.

Ніколи поодинці, без друзів або батьків, не надавайте до незнайомим людям у перенесенні речей, особливо до них додому або до їхньої машини.

У під’їзді чи в ліфті:

Перед тим, як увійти до ліфту, під’їзду, добре роздивись навколо.

Не заходь у ліфт із незнайомими, краще почекай чи йди пішки.

Якщо в ліфт сідає незнайома людина, то не повертайся до неї спиною, краще стежити за її діями.

Якщо незнайомець увійшов до ліфта після тебе і ти боїшся їхати з ним, натисни кнопку «Стоп», і тоді двері кабіни не закриються.

Якщо ти відчуваєш небезпеку під час руху ліфта, натисни кнопку «Виклик диспетчера» і розкажи диспетчеру ситуацію. Це відверне увагу незнайомця, а може, і зовсім злякає його.

Якщо на тебе напали у ліфті чи у під’їзді, голосно кричи "Пожежа”, тому що на цей заклик мешканці будинків більш активно реагують, і активно захищайтеся! Для цього застосовуй всі види опору: свої зуби, нігті, шпильки, гребінці та інші предмети що є під рукою, дряпайся, кусайся й іншими діями відбивайся від нападника.

Объяснение: вибереш собі декілька)))

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS