Есть ответ 👍

Чем объяснял У. Черчилль свою позицию в связи с началом фашистской агрессии против СССР?

137
139
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Свою позицию в связи с началом фашистской агрессии против СССР У. Черчилль
объяснял тем, что опасность завоевания России угрожает и Англии и США. «Опасность для
России является нашей опасностью и опасностью США»

Тарас шевченко геній, мислитель, пророк. людина незвичайної долі й незвичайного таланту, незламного духу, яка здобуласвітову славу. увібравши в себе душу народу,великий кобзар піднісйого духовну велич ікрасу на небачену висоту, чим збагатив увесь світ. торкаючись серцем шевченківських творів, ми проймаємось їх ідеєю, тим самим зобов'язуємо себе до виконання поетових заповітів.   ось і в суботу, 16 серпня, в продовження заходів, запланованих з нагоди 200-річчя з дня народження т.г.шевченка, від липовецької загальноосвітньої школи№3 стартував 2 етап велопробігу "тарасовими шляхами по вінниччині". очолив його наш історик краєзнавець, ініціатор багатьох гарних та змістовних заходів, дослідник подільських шляхів шевченка олександр роговий. серед учасників велопробігу був також наш земляк, нині киянин,адміністратор вікіпедії,віктор семенюк. учасників велопробігу привітала заступник міського голови валентина тращук і зупинилась на заходах, які передували цій події. це конкурс творчих робіт старшокласників загальноосвітніх шкіл"свіча, запалена відсерця", читання поезій шевченка у дошкільних установах, конкурс малюнків,“круглий стіл" “у кожній думі кобзаря живе могуття україни", проведення ярмарків із збору коштів на пам'ятник кобзареві. це підготовка до видання праць дослідника олександра рогового та кращих творів липовчан, учасниківта переможців конкурсутворчих робіт. заступник директора загальноосвітньої школи №3 руслан побережець доповів, що школа подала клопотання на присвоєння їй звання ім. тараса шевченка. з хвилюванням виступив віктор семенюк, розповівши про моральні цінності, які із раннього дитинства черпав із кобзаревих творів. у попівці в будинку культури з цікавістю оглянули шевченкову світлицю і портрет кобзаря, роботи місцевого художника івана шкуропата, у іваньківській школі — фреску нашого художника василя дегтярьова "думи мої думи .

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS