Есть ответ 👍

Как возник паразитический образ жизни у плоских и круглых червей?

209
427
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Плоские и круглые черви, обитая в донных отложениях были окружены едкими выделениями бактерий и защищались от них кутикулой. Она же позволяла беспрепятственно совершать путешествие по кишечнику крупного животного, случайно проглотившего червя вместе с другой пищей. Отсюда всего один шаг до освоения пищеварительного тракта как среды обитания.

Для мене батьки - найближчі та найрідніші люди у світі. Хочу розповісти про мого батька. Звуть його Петро Іванович. Це високий, широкоплечий, спортивний чоловік з короткими темними волоссям. Народився він у селі Майське на Полтавщині і з дитинства був привчений до важкої роботи в полі. Після школи батько вступив до Донецького політехнічного інституту і отримав диплом за спеціальністю «Електричні мережі». Зараз він працює в невеликій фірмі з виробництва неонових рекламних щитів. Робота батькові подобається, він завжди підходить до справи творчо, з вигадкою і вогником. І хоча робота займає майже всі його вільний час, сім'ї тато теж приділяє увагу.

Я пам'ятаю, як в дитинстві він вчив мене кататися на велосипеді. Батько приохотив мене випалювати по дереву і ліпити глиняні сувеніри-скарбнички. У вихідні ми часто ганяємо у дворі м'яч, всією сім'єю їздимо на рибалку. Так, мій батько ще й завзятий грибник. А як він готує! Ми з мамою завжди з нетерпінням чекаємо, коли батько вибере вільну хвилинку і почастує нас своїм фірмовим пловом. Граємо ми з татом і в комп'ютерні ігри. Виграючи, він радіє, як дитина.

Мій батько дуже веселий, любить компанії. Коли до нас приходять гості, він завжди в центрі уваги, жартує, розповідає анекдоти. На весіллі мого двоюрідного брат тато був тамадою. Незважаючи на свій легкий характер, батько буває серйозним і суворим, коли це необхідно. У колективі його поважають, часто просять поради. Друзям він ніколи не відмовить у до зробить все, що в його силах.

Я дуже люблю свого батька і пишаюся ним.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS