Есть ответ 👍

Каковы основные пути профилактики заболеваний сердечно-сосудистой системы?

259
286
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


При физических нагрузках работа сердца стимулируется и нервным, и гуморальным путями. При этом улучшается кровоснабжение сердечной мышцы и она получает больше кислорода и питательных веществ. Сердце хорошо тренированного человека способно при повышенных нагрузках выбрасывать гораздо больше крови и сокращаться чаще, чем сердце малоподвижного толстяка.

ответ:

вандализм

1)у кропивницькому зловмисники пошкодили і зруйнували новорічні інсталяції на площі перед міською радою. ремонту ілюмінація не підлягає, оскільки зловмисники пошкодили блок керування.

2)у лондонському музеї пошкодили картину пікассо вартістю £20 мільйонів. один з відвідувачів лондонської галереї tate modern пошкодив картину пабло пікассо "погруддя жінки

насильство

1)57-річний чоловік, житель міста вознесенськ миколаївської області, декількох років систематично знущався над своєю 80-річною матір’ю. після того, як було зафіксовано факт нанесення жінці тілесних ушкоджень, кривдника заарештували на один місяць за статтею 126 кримінального кодексу україни (є насильство)

2)у києві перший вирок за є насильство оголосили 14 листопада 2019 року. пресслужба прокуратури міста києва повідомляє, що оболонський суд міста засудив 33-річного чоловіка до трьох місяців арешту за скоєння психологічного та фізичного насильства в сім’ї в присутності дітей.

грабіж

1)15 січня, в борисполі хлопець зателефонував правоохоронцям та повідомив, що невідомий йому чоловік вкрав у його сестри фотоапарат

2)на буковині поліцейські затримали серійного вуличного грабіжника. співробітники поліції вилучили у чоловіка речові докази та призначили низку криміналістичних експертиз

3)поліцейські затримали двох жителів житомирщини за грабежі у магазинах. поліцейські затримали двох жителів житомирщини за грабежі у магазинах

хуліганство

1)футбольні уболівальники розгромили вагон приміського поїзда №6929 сполученням «ніжин – київ». хулігани зламали 35 сидінь, зривали стоп-кран, підпалювали петарди і палили фаєри, повідомляється на сайті «укрзалізниці» у середу, 18 грудня.

2)

сільський голова на львівщині кинув графин та інший посуд в офіціантку після відмови принести шашлик

правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження через хуліганство

крадіжка

1)у києві в суботу, 11 січня, обікрали автомобіль української співачки maruv (анни корсун), розбивши в ньому скло. інформацію про крадіжку поширила сама співачка.

інцидент стався на вул. богдана хмельницького, 42. невідомі забрали чорну сумку з документами, особистими речами та грошима.

2)у львові поліцейські розшукали та затримали 19-річного хлопця та його матір, що викрали скутер з вул. пекарської. про це повідомила прес-служба патрульної поліції львівщини.

як вказано у повідомленні, у п’ятницю, 13 грудня, приблизно о 17: 30 на оперативну лінію поліцію подзвонив чоловік та повідомив, що невідомі викрали його скутер з вул. пекарської. на місце події приїхала слідчо-оперативна група, а екіпажі патрульних вирушили на пошуки скутера.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS