Есть ответ 👍

Що є причиною падіння всіх тіл на Землю?

197
304
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Причиною падіння всіх, позбавлених опор або підвісів, тіл на Землю є сила тяжіння.
Спостереження. Парашутист, який вистрибує з літака, падає вниз навіть тоді, коли парашут розкритий; з дощової хмари на Землю падає рясний дощ; всі підкинуті вгору тіла падають на Землю; на санчатах легко з'їжджати згори, а вгору їх треба тягнути. Тобто усі тіла, що перебувають на Землі або поблизу, взаємодіють з нею: Земля притягує тіла, а вони притягують Землю (оскільки маса Землі дуже велика, то внаслідок взаємодії помітно змінюють швидкості і положення саме тіла, а Земля практично залишається на місці).
Якби сила тяжіння на Землі раптово зникла, то всі прикріплені на її поверхні тіла за будь-якого малого поштовху порозліталися б в усі боки в космічному просторі, космічний корабель унаслідок інерції віддалявся б від Землі в космічний простір по прямій лінії.

люди переважно селяться на рівнині тому, що там найбільш вигідні умови для проживання. на рівнині простіше побудувати житло. на рівнині більш спрятливе середовище для сільськогосподарського виробництва продуктів харчування.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS