Есть ответ 👍

Що таке невагомість? Де її можна спостерігати?

127
224
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Невагомість - стан тіла, коли його вага дорівнює нулю (якщо швидкості падіння тіла і опори чи підвісу однакові). Можна спостерігати у космосі, під час  вільного падіння (якщо за звичайних умов не брати до уваги опір повітря, то в невагомості перебуває спортсмен, який стрибає з вишки в басейн або виконує вправи на батуті; кожен з нас короткочасно перебуває у стані невагомості під час бігу, коли обидві ноги відриваються від Землі).
Дослід 3. Верхній кінець пружини за допомогою нитки прикріпимо до нерухомої опори, а до нижнього підвісимо тягарець; під дією сили тяжіння він починає рухатися вниз; пружина розтягуватиметься доти, доки сила пружності, що виникає в ній, зрівноважить силу тяжіння; переріжемо або перепалимо нитку, яка утримує тіло з пружиною; пружина і тіло починають вільно падати, при цьому розтяг пружини зникає (тіло втратило вагу і не діє на підвіс, тільки сила тяжіння при цьому нікуди не зникла і змушує тіло падати на Землю).
Якщо штучний супутник або космічна станція обертається навколо Землі, то космонавти і всі предмети всередині них рухаються з однаковою швидкістю відносно Землі (у наслідок цього тіла, що розміщуються на підставках, не діють на них, підвішені до пружин тіла не розтягують їх, розлита з посудини вода плаває у вигляді великої краплі, маятникові годинники перестають працювати, космонавти без жодних зусиль пересуваються, «літаючи» або «плаваючи» в кораблі).

Смысл о том как жить мы живём дружно у нас у всех есть родители,родственики,братья,сёстры и тд.Смысл очень большой просто те люди которые не понимают смысл жизни и хотят жить одни.Смысл жизни облегчает нам жизнь и учит быть добрыми,умными,смелыми и тд.

Объяснение:

всё я думаю

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS