Есть ответ 👍

Ведущим идеологом и публицистом славянофильства 40-х годов был И. В. Киреевский В. П. Боткин В. Г. Белинский А. И. Герцен

270
431
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Правильные ответы к тесту выделены по каждому вопросу

Мій будинок – моя фортеця. Це правда! Він не має товстих стін і веж. Але в ньому живе моя маленька і дружна сім'я. Мій дім – це квартира з вікнами. Від того, що моя мама завжди жартує, а тато їй підігрує, стіни нашої квартири завжди наповнюються світлом і теплом.

У мене є старша сестра. Ми не завжди з нею порозумілися, але я все одно сумую по сміху сестри. Після школи мені хочеться бігти додому по сходах під'їзду.

Я знаю, що відкрию двері і відчую запах мами і папи крему для туфель. Переступимо поріг, і мене зустріне сестричка. Зайду в кімнату, кину речі, а мама мене ввечері лаяти.

Моє улюблене місце – це кухня. Вона тепла, затишна і пахне ранковими оладками. Мені подобається сидіти за столом біля вікна і робити уроки. Взимку мене зігріває тепла батарея і бабусину хустку. Він висить на спинці стільця. Бабуся каже, що він пов'язаний з козячого пуху, тому так дивно пахне. Це мій улюблений запах.

Мій дім – мій притулок. Я люблю проводити час в ньому. У вихідні дні ми часто виїжджаємо за місто, але через короткий час вже хоти повернутися. В рідних стінах завжди спокійно і тихо. У дощовий осінній день по кімнатах пливе аромат чаю. Взимку пахне ялинкою. Весною тато приносить перші конвалії для мами і сестри. Вони дуже ароматні. Влітку по кімнатах носяться нічні метелики.

Я ніколи не буваю один. І це не тому, що у мене є батьки і сестричка тут все знайоме. Кожна книжка на полиці вже перечитана. Квіти на вікнах я теж знаю, поливаю їх. Тільки іграшки майже не дістаю. Виріс. Але вони нагадують мені дитинство. Я знаю, що скоро виросту. Поїду вчитися, так каже дідусь. Моя кімната спорожніє. Але мені хочеться, щоб мій будинок ніколи не забував про мене. Я теж його не забуду. З ним пов'язані теплі спогади: перший клас, велосипед, зеленка на колінах і перші букви.

Объяснение:

Виберіть що вам підходить.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS