Есть ответ 👍

Напиши в мешке все пути дерева D.

277
336
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


Мел мель мех меч мозг мол мост мох сом соль соло

Напиши в мешке все пути дерева D.


М'яч- найдавніша і одна з найулюбленіших іграшок всіх народів і країн. У Стародавніх Єгипті, Римі та Греції м'яч не тільки любили, але і ... поважали.

Так, стародавні греки вважали його найдосконалішим і бездоганним предметом, тому що він мав форму сонця, отже (так вони думали), мав його чарівну силу. Вони шили м'яч зі шкіри та набивали його пружними матеріалами (мохом або пір'ям птахів). Пізніше шкіряний м'яч додумалися надувати повітрям. Такий м'яч отримав назву - фолліс. Невеликого розміру фолліс використовувалися в ручних іграх, а зразками великих розмірів грали в ігри, що нагадують футбол.

Зображення м'ячів були виявлені на стінах гробниць в Єгипті, а в ході розкопок поховань фараонів були знайдені і самі вони, шиті з клаптів шкіри або з кори дерев, а часом виготовлені з пісковика. Командна гра древніх єгиптян з цим предметом присвячувалася богам. При цьому кожна з команд представляла інтереси групи небожителів, а м'яч заганяли в ворота спеціально вигнутими палицями. М'яч з крихкого пісковику виходило лише дуже обережно перекидати один одному, адже від удару об землю він легко розбивався. Перемогу стародавні єгиптяни здобували не в ім'я власної слави, а заради богів.

2:

У різних країнах для виготовлення м'ячів використовували різні матеріали: м'ячі шили зі шкір тварин, плели з очерету, скручували з ганчірок, вирізали з дерева. Перший м'яч для спортивних ігор був винайдений ще в 17 столітті й зроблений по простому: звичайне ганчір'я було покрите бичачою шкірою. У середині XIX століття Чарльз Гудьєр розробив перший м'яч, виготовлений з вулканізованої гуми. Річард Ліндон, у 1862 році, створив першу надувну гумову камеру для м'яча. Пізніше Ліндон розробив до камери насос, і на виставці в Лондоні його винахід здобув золоту медаль.

Объяснение:

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS