Есть ответ 👍

Роль СМИ в «революции умов» в годы перестройки

129
179
Посмотреть ответы 2

Ответы на вопрос:


В то же время крепла и консервативная оппозиция. Весной 1988 г.в «Советской России» было опубликовано письмо Н.Андреевой «Не могу поступиться принципами»,Огромную роль в развитии гласности сыграло телевидение. В его практику вошли прямые трансляции, телемосты, появились новые телепередачи-»Взгляд», «12 этаж», «5 колесо» и др.

Кожен із нас одного разу стане на порозі дорослого самостійного життя. І однією із найголовніших сходинок є самореалізація. Хтось є надто активний, тому щоразу змінює рід занять, шукаючи нових вражень, а комусь більше подобається досягати успіху в одній справі. Але спочатку варто визначитись із основним питанням: моє майбутнє, яке воно?

Особисто я, в своєму віці, чітко розумію, що моє майбутнє залежить від мене. Тому вже сьогодні поступово задумуюсь, до якого берега підійде мій пароплав. Я вважаю, що краще одразу визначитись із планами і яким шляхом до цього йти. Для цього варто розібратися в самому собі. Добре подумати, що цікаво, що вмію, що зможу. Зіставити й проаналізувати.

Справді, моє майбутнє в цілому залежить від вибору професії. Чи зможе вона належним чином забезпечити гідні умови життя, стабільну заробітню платню. Все це буду доводити я. Своїми знаннями, вміннями, позитивними якостями. Тому, для початку, варто гарно скласти іспити й вступити в омріяний університет. Трішки потрудитись. Навчитися розвиватися в правильному руслі. Адже головне – ціль і стимул. Моя мама завжди каже: будь-які труди, дитино моя, винагороджуються. І я працюю над цим. Бо вірю у світле і краще майбутнє.

Тож, можливо, я назвала не всі важливі моменти цього питання. Та приймати такі кардинальні рішення потрібно самостійно, без настанов батьків, вчителів, друзів. Бо це наше життя, наше майбутнє і більше такого не буде.

Реши свою проблему, спроси otvet5GPT

  • Быстро
    Мгновенный ответ на твой вопрос
  • Точно
    Бот обладает знаниями во всех сферах
  • Бесплатно
    Задай вопрос и получи ответ бесплатно

Популярно: Другие предметы

Caktus Image

Есть вопросы?

  • Как otvet5GPT работает?

    otvet5GPT использует большую языковую модель вместе с базой данных GPT для обеспечения высококачественных образовательных результатов. otvet5GPT действует как доступный академический ресурс вне класса.
  • Сколько это стоит?

    Проект находиться на стадии тестирования и все услуги бесплатны.
  • Могу ли я использовать otvet5GPT в школе?

    Конечно! Нейросеть может помочь вам делать конспекты лекций, придумывать идеи в классе и многое другое!
  • В чем отличия от ChatGPT?

    otvet5GPT черпает академические источники из собственной базы данных и предназначен специально для студентов. otvet5GPT также адаптируется к вашему стилю письма, предоставляя ряд образовательных инструментов, предназначенных для улучшения обучения.

Подпишись на наш телеграмм канал

GTP TOP NEWS